Rólunk


A FENDOZ Kft. több éves, személyes, belföldön és külföldön szerzett építőipari tapasztalatokra, 2008-ban alapított építőipari vállakozás.

A FENDOZ Budapesten és vidéken is az igényes és precíz munkájával vált ismertté. Nagymértékű és gyors fejlődése a cég iránt elkötelezett és hozzáértő építész- illetve építőmérnököknek, a felkészült szakember gárdának és a modern eszköz- és gépparknak köszönhető.

Filozófiánk alapkövét képezi a minőségi és precíz munkavégzés. Ezt kiemelkedő minőségű és bevizsgált környezetberát anyagok felhasználásával, jól szervezett háttérmunkával érjük el.

Fő tevékenységünk magas- és mélyépítési munkálatok generál-kivitelezése, amit infrastruktúránk bővülésével újabb, csatlakozó tevékenységek felvételével bővítettünk (pl. szoftverfejlesztés).

Vállalkozásunk az elmúlt években számos településen végzett földmunkákat elsősorban önkormányzati, infrastruktúra fejlesztési megbízások kapcsán.

Cégünk 2017 óta forgalmaz innovatív technológiákat alkalmazó laboratóriumi és gyártó berendezéseket, melyek kategóriájukban a lehető legjobb és legmagasabb minőséget képviselő, speciális célgépek.

Mérnökeink a mindennapos munkák mellett fejlesztési feladatokban is gyakran részt vállalnak.