Termékek // Építőipari termékekÁr: AJÁNLATKÉRÉSRE


Készlet: RENDELÉSRE
A pontos elérhetőségért lépjen kapcsolatba velünk!

JCB 100C-1 mini kotró

A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓ MEGÉRKEZETT

Az új generációs JCB 100-1 modellek egyszerűen az általunk valaha is gyártott legerősebb kotrók. Minden tekintetben páratlan szintű teljesítménnyel, sokoldalúsággal és termelékenységgel is dicsekedhetnek.

Ráadásul, mivel elsőre az alacsony tulajdonlási költség jut az eszünkbe, ezeket a kotrókat úgy terveztük, hogy az üzemelési költségek a legjobb legyenek, és a kiváló kezelői kényelem, szigorú biztonsági intézkedések és könnyű, költséghatékony szervizelhetőség által növeltük a hasznos üzemidőt.

Röviden, 50 év tapasztalatát felhasználva olyan gépet alkottunk, mely pontosan megfelel az Ön igényeinek.

FŐBB PARAMÉTEREK
- Maximális kotrási mélység: 4.555 m
- Maximális ürítési magasság: 5.490 m
- Üzemi súly: 9733 kg


 TERMELÉKENYSÉG  

A 90Z minikotrók JCB Diesel by Kohler motorjában az üzemanyag elégés igen tiszta, hogy a berendezésnek nincs szüksége dízel részecske szűrőre (DPF). Ezáltal kevesebb a szervizelés, nő a hasznos üzemidő, és javul az üzemanyag hatékonyság.

A 3 ásási opció - 1,65 m, 2,1 m és 2,25 m hosszú - nagyobb teljesítményt és rugalmasságot biztosít. Mini kotró gémünk egy két részes egység, mely pontos kinyúlást, kiváló ásó kapacitást és nagyon jó dömper elérést kínál.

A 90Z és 100C modellen gyárilag fel lettek szerelve a nagy és kis hidraulikus áramlású iker segédvezetékek, így Ön számos, a sokoldalúságot növelő, szereléket üzemeltethet. A proporcionális elektronikus segédvezeték vezérlés, teljes körű állíthatósággal, azt jelenti, hogy Ön minden szereléket könnyen üzemeltethet.

A 90Z és 100C mini kotrókon két külön ásómód van (hatékonyság növelő ECO vagy termelékenységet növelő Heavy), így Ön minden munkában megőrizheti teljesítményét.


 TARTÓSSÁG  

A legjobb nagy teljesítményű mini kotró szerkezet megalkotásában egyszerűsített H-keretes konstrukció és véges elem elemzés segített bennünket. A JCB 100C ezáltal a tartósságot megbízhatóságot sugalmazó stabilitással kombinálja.

A teljesen robothegesztéssel, nagy szakítószilárdságú acélból készült gém és ásókanál, a hosszú és problémamentes élettartam érdekében, belső terelőlemezekkel van megerősítve. A szerkezeti szilárdság további növelése érdekében, letisztult és elegáns kotró szerkezetünk csak négy lemezből épült.
A nagy teljesítményű gémhenger védővel és az opcionális ásókanál és hegybontó szerszámszán védőkkel a JCB 90Z mini kotrók a legkeményebb feladat során is a kotrókar maximális védelmét élvezik.

A kotró tömlők vezetése biztonságosan, a nagy teljesítményű királyoszlopon keresztül történik, mely, a hosszú élettartam érdekében, tartós újraperselyezhető forgócsapokkal van ellátva. Az egész hidraulikarendszerben a legújabb lapos tömítéseket (ORFS) használjuk, ezzel csökkentettük a potenciális szivárgásokat is.


 KÉNYELEM  

10 tonnás kotrónk fülkéjében növeltük a teljes helyet. Ez azt jelenti, hogy rengeteg tárolóhely, telefontartó, csomagtartó háló és pohártartó van. Egy nagy ajtó könnyű és biztonságos beszállást biztosít a fülkébe.

Alapfelszereltségű, teljesen állítható rugós ülésünk nagy kényelmet nyújt; a fűtött légrugós változat, a maximális ergonómia érdekében, függetlenül állítható pozíciókkal rendelkezik. Egy tájékoztató színes LCD kijelző található kapcsolóink innovatív elhelyezésének középpontjában, és tolató kamera is rendelhető.

Ezeken a mini kotrókon a hidraulikus szeleptömböt és az alvázat gumi tartókkal választottuk el, ezáltal csökkent a fülkében a zaj és rezgés. Ennek ellenére a szeleptömb, az oldalra nyíló motorháztető alatt, könnyen hozzáférhető.

A gyárilag beszerelt, ergonomikus, elektrohidraulikus tolólap vezérlő egyenletes és pontos szintezést biztosít, a rövid osztású lánctalpak a lánckerék minden fogába belekapaszkodnak, ami segít csökkenteni a rezgést és a zajt, ugyanakkor megtartja a nagyon egyenletes haladást a JCB 100C-n.