Termékek // Építőipari termékekÁr: 16.500.000 Ft + áfa


Készlet: ELÉRHETŐ
A pontos elérhetőségért lépjen kapcsolatba velünk!

JCB 1CX kotró-rakodó

A VILÁG ELSŐ CSÚSZÓKORMÁNYZÁSÚ KOTRÓ-RAKODÓJA

A 600 kg-os rakodó kapacitású JCB 1CX kotró rakodó termékcsaládunk legkisebb modellje, mely a korábban hozzáférhetetlen helyeken nyújt kotróteljesítményt és rakodási lehetőséget.

Korlátozott helyviszonyok között is dolgozhasson, és univerzális csúszókormányzású gyorscsatlakozóval van felszerelve, amely a csúszókormányzású szerelvények teljes választékának könnyű felszerelését teszi lehetővé. A teljes mértékben szervo vezérelt hidrosztatikus hajtómű nulla – maximum sebességet biztosít, előre- és hátramenetben is, teljes teljesítménnyel.

FŐBB PARAMÉTEREK
- Maximális kotrási mélység 2.55 m
- Maximális motorteljesítmény 37.3 kW
- Maximális rakodási kapacitás 610 kg
- Rakodókanál kapacitás 0.28 m3


 SZERVIZELHETŐSÉG  

Az JCB 1CX mini kotró rakodót úgy terveztük, hogy a lehető legtöbb idejét kemény munkával töltse, az Ön hasznára.

A nagyra nyitható motorháztető kiváló hozzáférést biztosít a rutinkarbantartások és szerviz esetén.

Az óraszámláló és figyelmeztető lámpa csoport is az oldalsó panelen helyezkedik el. Ez a szerelvény egy figyelmeztető berregőt is tartalmaz, hangos hibajelzés céljából. Az 1CX-et, a víz és por bekerülésének megelőzésére, nagy teljesítményű, rögzített szigetelésű csatlakozóval rendelkező kábelköteggel láttuk el. A csatlakozók megfelelnek az IP67 (DIN 40 050) szabványoknak. Egy szövött nylon külső borítás védi a kábelköteget a dörzsölődéstől, és a víz beszivárgással szembeni ellenállását is növeli.


 BIZTONSÁG  

A JCB 1CX kivételesen biztonságos kotró rakodó: ROPS/FOPS vászontető vagy teljesen beüvegezett fülke hangszigeteléssel, munkafényszórók, biztonsági öv és JCB ütésvédelmi készlet kapható hozzá, a különböző vevők kiszolgálására, világszerte.

Ezen felül, a kotró kialakításunk kiváló teljes körű kilátást is biztosít.


 IRÁNYÍTHATÓSÁG  

A JCB 1CX kotró rakodó rendkívül mozgékony, ami nem csak kompakt méretének köszönhető; a könnyebb manőverezés érdekében vágó él vezérléssel is meg van áldva.

A hidraulikus szervók minimálisra csökkentik a működtetőkarhoz szükséges erőkifejtést, és a könnyű használat érdekében ülésre szerelt ergonomikus iker botkormány vezérlőkkel van ellátva. Van egy kiegészítő kézi szerszám kör, a botkormányba beépített kiegészítő vezérlő nyomógombok pedig megkönnyítik a szerelék üzemeltetést.

Saját tengelye bekapcsolásához az 1CX csúszókormányzású hajtómű rendszerrel van ellátva, mely a könnyű és precíz üzemeltetés érdekében szervo kézi vezérléssel működtethető.