Termékek // Építőipari termékekÁr: 22.850.000 Ft + áfa


Készlet: ELÉRHETŐ
A pontos elérhetőségért lépjen kapcsolatba velünk!

JCB 3CX ECO kotró-rakodó

A VILÁG ELSŐSZÁMÚ KOTRÓ RAKODÓJA

A JCB 3CX a világ elsőszámú kotró rakodója (a JCB 4CX mellett). A 3 CX a JCB hatékony tervezési filozófiájának terméke, mely megfelel napjaink emelkedő üzemanyagárainak és környezetvédelmi kihívásainak, kategóriájában a legjobbnak számító hatékonysággal és kis üzemelési költséggel. Röviden szólva, innovatív technológiákat alkottunk, hogy az abszolút maximumot facsarjuk ki minden csepp üzemanyagból.

Az eredmény? Tipikus haladási, rakodási, kotrási és üresjárati ciklusokban, a 3CX JCB kotró rakodó, nagy teljesítményű Ecomax motorral felszerelve, átlagosan akár 16% százalék üzemanyag megtakarítást is elér, emellett kisebb a kibocsátása és alacsonyabb a zajszintje. A meghosszabbodott feltöltések közti időközök haszna pedig a hosszabb, termelékenyebb munkanap.

De a hatékonyságból (és egyebekből) származó előnyök természetesen ezzel nem érnek véget a JCB 3CX-en.

FŐBB PARAMÉTEREK
- Maximális kotrási mélység 4.24 m
- Maximális motorteljesítmény 81 kW
- Maximális rakodó kapacitás 3479 kg
- Rakodókanál kapacitás 1.2 m3


 EGY MINŐSÉGI MUNKAHELY  

A JCB 3 CX-et úgy terveztük, hogy egész nap fáradtság mentes, termelékeny munkát tegyen lehetővé. A fülke, a kis zaj és rezgés érdekében, gumi-felfüggesztésű és szigetelt.

A JCV 3CX Eco fülkét, az ismerős érzés érdekében, a gépkocsiipar ihlette. A fűtött, légrugózásos ülés, fűtött első szélvédő és a forró ital készülék csak néhány, a fülkében fellelhető jellemzők közül.

A nagyobb kényelem és kisebb anyag túlcsordulás érdekében, a 3CX sima haladási rendszere (Smoothride System, SRS) minimumra csökkenti a haladás közbeni ugrálást. Vissza-az-ásáshoz funkciónkkal a kanalat is gyorsan visszaállíthatja ásó helyzetbe.


 MIÉRT KELLENE KOMPROMISSZUMNOT KÖTNIE?  

A JCB 3CX Eco tengelyek és hajtómű úgy lett kialakítva, hogy 12 000 óra tervezett élettartalom álljon ki; a komoly ütődési terhelés kivédésére nagy teljesítményű tengelyeket építettek bele. Maga a hátsó tengely 25 000 kg statikus névleges terhelési teljesítményű, a dinamikus névleges terhelése pedig 12 500 kg.

A 3CX Eco gyártás előtti tesztelése rendszere 100 000 rakodási ciklust. 500 000 kotrási ciklust, 360 000 sebességváltási ciklust, kiterjedt hepehupás út tesztelést tartalmaz a szerkezet épségének biztosítása érdekében, valamint több ezer órás tűrés tesztet is.

Gyártási anyagaink korlátait is teszteljük, szélsőséges hőmérsékletnek, vegyszereknek, só-, olaj- és fényhatásnak kitéve őket. Ily módon tudjuk, hogy a legkeményebb körülményeket is túlélik.


 INNOVATÍV HIDRAULIKA  

Az új, nagy teljesítményű, változtatható áramlású szivattyú csökkenti a JCB 3CX ciklusidőit, és üzemanyagot takarít meg a kézi vezérlésű kotrókon. A változtatható szivattyú kisebb kar erőfeszítést igényel, ami megkönnyíti a vezérlést.

A JCB 3CX Eco húzó hatása minden eddiginél nagyobb, ami kiemelkedő nyomóerőt biztosít a rakodási alkalmazásokban. Ez az új, változtatható áramlású szivattyú erőkezelő rendszerének köszönhető.

A JCB új hidraulikus gyorscsatlakozója a 3CX-en gyors és biztonságos szerelékcserét biztosít, mely megfelel a jelenlegi és jövőbeni szabályozásoknak.