Termékek // Építőipari termékekÁr: AJÁNLATKÉRÉSRE


Készlet: RENDELÉSRE
A pontos elérhetőségért lépjen kapcsolatba velünk!

JCB 417 rakodó

KIMAGASLÓ TELJESÍTMÉNYRE ÉS HATÉKONYSÁGRA TERMETT

Az új 417-es kerekes rakodó erős, megbízható, új JCB Command Plus fülkével büszkélkedhet, így egész napos kényelmet biztosít. Csúcs termelékenységre és teljesítményre lett tervezve, így kulcsfontosságú szerepet tölt be az építkezéseken. Mindezt ráadásul a felesleges és bajos DPF nélkül.

A Command Plus bevezetésével tudja ez a gép a kategóriájában első kényelmet, kilátást, ergonómiát, kiemelkedő szervízelhetőséget, biztonságot és alacsony zajszintet elérni.

FŐBB PARAMÉTEREK
- Motorteljesítmény: 93 kW
- Tömeg: 9602 kg
- Standard rakodókanál kapacitás: 1.6 m3


 TERMELÉKENYSÉG  

A JCB 417-es kerekes rakodó 156 l/perc dupla fogaskerék-szivattyúval szerelt, a gyors ciklusidő és kiváló multi funkciós képesség elérése érdekében.

A változó geometriájú turbótöltő alacsony fordulatszámon is nagyobb teljesítményt biztosít, így a ciklusidő és a vonóerő is növekszik.

A modellt JCB Ecomax 4.4 literes motor hajtja, ami alacsony fordulatszámnál 93 kW/125 lóerős csúcs teljesítményével és 550 Nm-es nyomatékával tökéletes reakciót eredményez.

A dízel részecskeszűrő cseréjére sem kell időt és pénzt pazarolni. Az EcoMAX úgy megfelel a Tier 4 Final/Stage IV követelményeknek, a kipufogógáz visszavezetésnek (EGR) és szelektív katalitikus redukciónak (SCR) köszönhetően. Az opcionális magas- vagy szuper magas-emelésű karnak köszönhetően a magasban lévő munkát is el tudja végezni a gép.


 COMMAND PLUS  

A 417-es ROPS struktúráját is újratervezték; Az oszlopok szélessége mindenhol ugyanakkora, ezáltal a belső tér és a panoráma kilátás is növekedett.

A Kapcsolók és a segédvezérlők most a jobb kézre eső A oszlopon vannak. A kezelői menüt két teljes színű LCD kijelzőn lehet kezelni, amiből az egyik dupla monitorként is funkcionálhat, opcionális hátsó kamera figyeléséhez.

A JCB-je egyszerű, dedikált menüs kezelőfelületét az intuitív opcionális forgóvezérlő segítségével igen egyszerű használni.

Alapfelszereltségei közé tartozik a külső fűtött visszapillantó tükör is, amit a kabinon belülről, elektronikusan lehet állítani. Convex tükrök is kaphatók a gépekhez, amivel a látómezé tovább növelhető.

A gépkezelők az ülésre vannak szerelve és az üléssel együtt mozognak. A kezelő kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb vezérlést: egykaros joystick vagy a többkaros konfiguráció, mindkettő elektro-hidraulikával működik, a szinte már művészi precízió elérése érdekében.


 SZERVIZELHETŐSÉG  

Az egy elemből álló, kompakt motorháztető felemelésével, a JCB 417-es motorjához igen könnyű a hozzáférés. A dízel és DEF tartályokat szintén gyerekjáték elérni; a két betöltő külön van, hogy ne történhessen véletlen keresztszennyeződés tankolás közben.

A kabinból ellenőrizheti a mosófolyadékot, motorolajat és hűtőfolyadékot, a rutin ellenőrzés- és a zsírzó pontok pedig a földről elérhetőek, ami nagyon megkönnyíti kezelője életét. 110,000 órán át teszteltünk 70 különböző gépet, a legkeményebb terepeken, hogy biztosra menjünk, hogy gépeink olyanok, ahogy megálmodtuk őket. 116 literes üzemanyagtartállyal szerelve, a gépek maximális munkaidőt tesznek lehetővé.