Termékek // Építőipari termékekÁr: 27.650.000 Ft + áfa


Készlet: ELÉRHETŐ
A pontos elérhetőségért lépjen kapcsolatba velünk!

JCB 4CX ECO kotró-rakodó

A LEGJOBB KOTRÓ RAKODÓ

A 4-kerék kormányzású JCB 4CX az általunk gyártott legnagyobb kotró-rakodó modell, és ez a legújabban megvalósult termék a kotró piacon vezető helyen eltöltött több mint 60 évünknek valóban egy olyan terméke, mely számos teljesítményt, kényelmet, biztonságot és hatékonyságot növelő újítást tartalmaz.

Ilyen például az új, díjnyertes EcoMAX motorunk, mely dízel részecske szűrő és szelektív katalitikus redukció nélkül megfelel a IV. fázisú/Tier 4f szabályozásnak; a kompakt beszerelés pedig kompromisszum nélküli kilátást és irányíthatóságot biztosít. A 4CX Eco nagy szabad magassággal és 4 azonos méretű kerékkel is rendelkezik, minden más kotrónál jobban megbirkózik a tereppel.

FŐBB PARAMÉTEREK
- Maximális kotrási mélység 6.14 m
- Maximális motorteljesítmény 81 kW
- Maximális rakodó kapacitás 4368 kg
- Rakodókanál kapacitás 1.3 m3


 KEVESEBB SZERVIZELÉS  

A továbbfejlesztett motor és üzemanyagszűrő megakadályozza a motor kopását és meghosszabbítja az EcoMAX motorunk élettartalmát.

A JCB új, multifunkciós műszerfala, a még hatékonyabb kotró élmény érdekében, mutatja a 4CX jelenlegi és átlagos üzemanyag-fogyasztását, valamint a szervizhibákat és kritikus hibákat.

A LiveLink telematika rendszer pontos, napra kész információt biztosít 4CX gépünk állapotáról. A rendszer a hasznos üzemidőt is maximalizálni tudja, mivel a lehető leghatékonyabb időpontokkal megkönnyíti a gépünk szervizelését.

A 4CX fékerőfokozóval rendelkező fékjei a meglévő hidraulikus ellátást használják, ezzel csökkentik a kezelési költséget és a napi szerviz ellenőrzéseket.


 A BIZTONSÁGOS VÁLASZTÁS  

A beszállás a JCB 4CX Eco-ba könnyű és biztonságos – nagy fogantyúkkal, széles ajtónyílással és a szennyeződés lerakódását megakadályozó, nyitott rácsos kialakítású fellépőkkel van ellátva.

A JCB vontató kotrók fékteljesítménye mindig kategóriájában a legjobb volt, de a 4CX ezt még továbbfejlesztette. Az autófékeken modellezett szervofékünk a pedál lenyomása során proporcionális fékezést biztosít, ami minimális erőfeszítéssel kiváló szabályozást tesz lehetővé.


 NINCS KOMPROMISSZUM  

A 4CX új EcoMAX motorját a JCB úgy tervezte, tesztelte és gyártotta, hogy tökéletesen együttműködjön a JCB tengelyekkel és váltóművekkel. A T4i-nek megfelelő EcoMAX, a hajtómű és hidraulikarendszer reakciósebessége és üzemanyag-hatékony illeszkedése érdekében 1200 ford/perc-en csúcsteljesítményt és -nyomatékot ad le.

Mivel az EcoMAX átalakítható, hogy gyengébb minőségű üzemanyaggal is működjön, a kotrók különböző területeken értékesíthetők tovább, ami növeli a maradványértéket.

A 4CX JCB kotró rakodó EcoRoad technológiával van ellátva, hogy út közben a legnagyobb hatékonysági és termelékenységi szintet nyújtsa. Az üzemanyag-fogyasztása csökkent, ugyanakkor a gép sebessége és a munkaterület akár 10%-kal is nagyobb lett.