Termékek // Építőipari termékekÁr: AJÁNLATKÉRÉSRE


Készlet: RENDELÉSRE
A pontos elérhetőségért lépjen kapcsolatba velünk!

JCB S1930E ollós emelő

HASZNÁLJON CSÚCSMINŐSÉGŰ, VILÁGSZÍNVONALÚ MUNKAESZKÖZÖKET!

A S1930E egy kompakt munkagép, amely kényelmesen használható szűk, korlátozott helyeken.

A nagy emelőkapacitás, a kompakt méret és az egyedi tervezési megoldások következtében az S1930E egy kompromisszumokat nem ismerő modell a JCB biztonságos, produktív és könnyen használható, illetve szervizelhető elektromos ollós emelő termékcsaládján belül.

FŐBB PARAMÉTEREK
- Kültéri használatra
- Platform teherbírás: 230 kg
- Platform magasság: 5,8 m


 KÖNNYŰ HASZNÁLAT  

A JCB-nél felismerjük a munkaeszközök könnyű használatának fontosságát és így a lehető legproduktívabban alkalmazható munkagépeket kínáljuk. Az ajtón egy egyedi kilincs került elhelyezésre a nyomógomb helyett, így biztosítva a könnyebb és biztonságosabb beszállást. A fedélzet bővítéséhez használt egyedi görgős megoldás könnyű behúzást és kinyújtást tesz lehetővé.

Mind bal, mind jobb kéznél elhelyezhetjük az ergonomikus irányítópanelt, és egy automobil stílusú lábpedállal lehet szabályozni a kinyújtást. Mindent úgy terveztünk meg, hogy a gépkezelő a lehető legrövidebb idő alatt eljuthasson a munkaterületre és végezhesse el a feladatait.


 KÖNNYŰ SZERVIZELÉS  

Ismét hangsúlyozzuk, a JCB-nél kiterjedt tapasztalataink alapján felismerjük, hogy egy könnyen szervizelhető kivitelezés mind időt, mind pénzt megspórol. A JCB elektromos ollós emelő termékcsaládján belül az összes modell esetében nem csak a szervizelhető alkatrészekhez rendkívül könnyű a hozzáférés, hanem az összeshez.

A talajszintről hozzáférhető akkumulátornak és hidraulikának, illetve a csúcsminőségű JCB alkatrészeknek, például a szűrőknek és szelepblokkoknak köszönhetően a szervizelési idő és így a költségek mind az lehető legkevesebbre vannak leszorítva. A LiveLink Lite, a JCB innovatív telematika rendszere lehetővé teszi, hogy távolról kövesse munkagépe állapotát és riasztást küld bármilyen rendhagyó mozgásról és az ütemezett munkaidőn kívüli működésről.


 ELSŐ A BIZTONSÁG  

Mondanunk sem kell: a biztonság elsődleges prioritás a JCB számára. A terepen szerzett tapasztalatainknak hála a legfejlettebb biztonsági rendszereket építették be az elektromos ollós emelő termékcsaládba. Ilyen többek között az irányítórendszer zárszerkezete, a kátyúvédelem, a magasságfüggő sebességkorlátozó rendszer, illetve a terhelésérzékelő rendszer. Mindemellett számos redundanciaszintet terveztek bele a biztonsági rendszerekbe. Továbbá számos tervezési megoldás biztosítja a biztonsági alkatrészek megóvását a károsodástól, illetve a jogosulatlan hozzáféréstől.